Ik ben Marieke Flikweert. Ik ben getrouwd met Arjan en wij hebben 2 kinderen. Elin (meisje, oktober 2013) en Joas (jongen, oktober 2015).
In 2007 heb ik mijn Pabo-diploma behaald. Hierna heb ik bijna 10 jaar als leerkracht op een basisschool gewerkt.

Al eerder liep ik met de gedachte rond om meer te gaan doen met ‘schrijven’. Ik had al als vrijwillig meegewerkt aan het schrijven van een godsdienstmethode, en ik schreef in die tijd als gastblogger blogs voor Thuisleven. Maar met een baan in het onderwijs en een gezin met 2 kinderen, ontbrak de tijd hiervoor. Eind 2016 besloot ik om het over een geheel andere boeg te gooien. Ik stopte met mijn baan als leerkracht en nam een paar maanden de tijd om na te denken over wat ik dan zou willen doen. In april 2017 is een eigen bedrijf een feit geworden, waarin ik mijn diensten aanbied aan andere bedrijven.

Deze stap maakte het voor mij ook mogelijk om thuis te werken en daarmee ook veel bij mij gezin te kunnen zijn en ze zelf naar school te kunnen brengen.

Sinds die tijd is mijn bedrijf uitgegroeid tot een goedlopend bedrijf en heb ik voor diverse opdrachtgevers al mooie opdrachten mogen voltooien. Van het schrijven van blogs tot het benaderen van influencers. Van het schrijven van productteksten, tot het beheren van websites en social media kanalen.

Daarnaast heb ik een blog die je ook kunt vinden op www.puntsgewijs.eu. Daarop deel ik reviews van producten, recensies van boeken en deel ik tips over dagjes uit of kindvriendelijke restaurants.

Wil je meer over mij weten of gebruik maken van één van mijn diensten? Neem dan gerust contact op met mij. Dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.